Hoe hoog zijn de verzendkosten?

Bestellingen boven de € 50,00 worden gratis bezorgd, in binnen en buitenland. Voor bestellingen tot €50,00 rekenen wij binnen Nederland €6,00 verzendkosten en daarbuiten €8,50. Kosteloos afhalen in onze winkel in Roermond kan uiteraard ook.

Zijn prijzen inclusief BTW?

Ja, alle prijzen op onze website zijn inclusief 6% of 21% BTW.

Hoe geschieden on-line betalingen?

Na het plaatsen van uw bestelling gaat u naar de beveiligde betaalomgeving van OmniKassa van de RaboBank. OmniKassa biedt u de mogelijkheid te betalen via iDEAL of één van de grotere creditcard maatschappijen. Wanneer u de betaling heeft voldaan komt u op onze site uit en wordt de bestelling afgerond.

Is online bestellen veilig?

Ja. Al het verkeer van en naar onze website vindt plaats via een beveiligde verbinding en betalingen worden verricht via het externe betaalsysteem OmniKassa van de Rabobank. Uw betaalgegevens zijn bij ons niet bekend en worden niet door ons opgeslagen.

Welke levertijden hanteert u?

Indien de door u bestelde producten voorradig zijn verzenden wij doorgaans binnen één werkdag na ontvangst van de betaling, zon- en feestdagen uitgezonderd.

Kan ik een ander bezorgadres opgeven?

U kunt het best een afleveradres opgeven waar iemand zal zijn om de bestelling in ontvangst te nemen, zo kunt u bij het plaatsen van uw bestelling naast een factuuradres ook een apart bezorgadres opgeven.

Kan ik een voorkeur aangegeven voor het tijdsstip van bezorgen?

Uw order zal afgeleverd worden door PostNL tussen 8.00 uur en 18.00 uur. Het is niet mogelijk een exactere aflevertijd te geven. Als u niet thuis bent zal PostNL het pakket op een later tijdstip nog eens aanbieden en/of een bericht achterlaten waar u het pakket kunt afhalen.

Indien er op vrijdag besteld wordt, wordt er dan op zaterdag geleverd?

Wij verzenden bestellingen op de dag dat uw betaling bij ons bekend is. Indien dit op een vrijdag is, wordt er zaterdag geleverd.

Is er een mogelijkheid tot ruilen?

Ja, mits binnen 7 dagen geretourneerd in originele staat en in originele verpakking. Verzendkosten voor retournering zijn voor rekening van de klant. Om een snelle afhandeling te kunnen garanderen, verzoeken wij u altijd uw ordernummer te vermelden!

Is er een mogelijkheid tot retourneren en wordt het geld dan teruggestort?

Ja, mits binnen 7 dagen geretourneerd in originele staat en in originele verpakking. Verzendkosten voor retournering zijn voor rekening van de klant. Het aankoopbedrag wordt binnen 1 week gecrediteerd.

Indien het geretourneerde artikel een klacht betreft waarbij het om een aantoonbare fout van WYLIWYG gaat, dan worden de portokosten vanzelfsprekend terugbetaald. Om een snelle afhandeling te kunnen garanderen, verzoeken wij u altijd uw ordernummer te vermelden!

Wat zijn de garantiebepalingen?

Op alle door WYLIWYG geleverde artikelen zijn de garantieperiode alsmede de garantievoorschriften van toepassing zoals die door de leverancier van WYLIWYG aangegeven wordt. Ingeval van gebreken dient de klant het artikel binnen 7 dagen te retourneren, onder mededeling van het gebrek. In geval van verborgen gebreken, of in geval van zichtbare gebreken na de zichttermijn van 7 dagen, dient de klant binnen 14 dagen na vaststelling van het gebrek een klacht in te dienen. De klacht dient een beschrijving van grieven en/of geconstateerde gebreken te bevatten en kan elektronisch, schriftelijk of telefonisch (met schriftelijke bevestiging) plaatsvinden. In beide gevallen dient de klant de kosten voor verzending te betalen als vooruitbetaling, met dien verstande dat WYLIWYG de klant de gemaakte kosten zal terugbetalen.

Wat zijn de regels voor een bestelling vanuit het buitenland?

Voor betaling dient u een IBAN en een BIC code te gebruiken, welke vermeldt staan op onze site op de Contact-pagina. Levering zal enkele werkdagen (afhankelijk van het land van bestemming) in beslag nemen. 

Fatboy bestellingen naar het buitenland worden in verband met logistieke problemen niet meer geaccepteerd!